1. Trollen in de hoofdrol in nieuwe God of War-video

Trollen in de hoofdrol in nieuwe God of War-video

Nog maar twee dagen totdat God of War uitkomt. Creative Director Cory Barlog en Principal Character Artist Rafael Grassetti vertellen in een video over de oorsprong van trollen in God of War.

In de video wordt de achterliggende cultuur en religie van deze 'beesten' uitgelicht. Zo wordt duidelijk dat de trollen zijn verraden door de Noordse Goden. Hierdoor stortte de gehele samenleving van deze trollen in elkaar en zijn ze nu de laatsten van hun soort.

Onze redacteur Jacco Peek gaf de game een 9,6. Hij zei: "God of War is een ware revolutie voor de serie. De aandoenlijke dynamiek tussen Kratos en Atreus wordt bevorderd door een waanzinnig vloeiende camera die actie, drama en stilte op een fantastische manier vastlegt. Het veranderde vechtsysteem is gewichtiger en heeft meer lagen dan ooit, en de vele upgrademogelijkheden zijn een goede motivator voor het ontdekken van de verbazingwekkend grote wereld."

God of War komt 18 april naar de PS4. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • God of War licht trollen uit… Beetje rare zin toch?

    Verder echt heel veel zin in deze game!
  • Ik ga straks spelen 😁😁

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren