1. God of War-maker wordt emotioneel van positieve recensies

God of War-maker wordt emotioneel van positieve recensies

Awwwww

Cory Barlog, de regisseur van de nieuwe God of War, heeft een video online geplaatst waarin hij duidelijk geëmotioneerd is door de positieve recensies die de game krijgt.
Ontwikkelaars werken vaak jaren aan games, soms behoorlijk lange dagen, dus het is ergens ook niet zo gek dat Barlog zo dankbaar is voor de positieve recensies. De vijf minuten durende video is een interessante blik op wat zo'n lang traject en de opluchting nadat een embargo afloopt met een ontwikkelaar doet. God of War is vanaf vandaag beschikbaar.

Ook InsideGamer schreef een positieve recensie, die je hier kunt lezen. "God of War is een ware revolutie voor de serie. De aandoenlijke dynamiek tussen Kratos en Atreus wordt bevorderd door een waanzinnig vloeiende camera die actie, drama en stilte op een fantastische manier vastlegt. Het veranderde vechtsysteem is gewichtiger en heeft meer lagen dan ooit, en de vele upgrademogelijkheden zijn een goede motivator voor het ontdekken van de verbazingwekkend grote wereld. God of War is wellicht de beste PlayStation 4-exclusive tot nu toe, dus ontneem jezelf deze reis niet."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Gister het eerste uur gespeeld! Nog nooit zoiets gespeeld. potverdikkeme wat een dik eerste uur! Totaal weggeblazen..
 • Leuk om te zien, ben ook wel erg benieuwd naar de game. Ik heb 1 tot 3 nooit gespeeld (I know I know, schande) is dat nodig om van deze te kunnen genieten?
 • @WvA
  nope. prima te spelen zonder.
 • @WvA nee, kan prima. Al was er wel een verwijzing waardoor ik bijna in m'n broek plaste van geluk.
 • Ik ben hem nu aan het downloaden, zooo benieuwd er naar!
 • Weet iemand hoe het spel draait op de originele ps4?

  Ik speel op de PC dus heb geen zin om een pro te kopen alleen voor exclusieve ps4 games
 • @tipederasi

  Daar hoef je je echt geen zorgen om te maken. Denk dat dit prima te spelen is.
 • @tipederasi draait dikke prima op een ‘normale’ ps4.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren