1. Maker van God of War zou pc-versie prima vinden

Maker van God of War zou pc-versie prima vinden

"Ik ben geen Kojima"

De regisseur achter het vorig jaar uitgekomen God of War, Cory Balrog, zou de game graag op pc willen zien verschijnen.

Dat blijkt uit een opmerking van hem op Twitter. Nadat werd aangekondigd dat de aankomende PlayStation 4-game Death Stranding volgend jaar naar pc komt, werd Balrog gevraagd of God of War ooit op pc zou verschijnen.

Balrog antwoordde: "Weet je, ik zou dat geweldig vinden. Maar het is een beslissing waar ik niets over te zeggen heb. Zoals dagelijks wordt bewezen: ik ben geen Kojima." Daarmee bedoelt Balrog natuurlijk Hideo Kojima, de maker van Death Stranding.

De enige manier om God of War uit 2018 nu op een pc te spelen, is door een PlayStation now-abonnement af te sluiten. Het lijkt er echter eerder op dat Death Stranding een uitzondering is en dat exclusieve PlayStation-games alleen voor PlayStation-consoles beschikbaar blijven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Poep raakt de ventilator als dit echt gaat gebeuren (niet dat ik denk dat het gaat gebeuren ofzo).
 • @Piet S.
  Hoewel ik iedereen de kwaliteit van GoW gun lijkt mij het erg sterk. Ik denk dat de USP van Playstation het vooral moet hebben van de exclusives. Deze beschikbaar stellen voor pc ondermijnt heel dat principe. Beetje vergelijkbaar om BoTW ook op PC of PS4 uit te geven, bij wijze van spreken.

  Daarnaast denk ik ook niet dat de afzet op de 'legale' markt op de pc groter is dan de illegale. Het risico op grootschalige piraterij voor minimale winst lijk mij niet erg aannemelijk.

  Als je echt de PS exclusives wilt spelen, kun je vast wel voor een schappelijk prijsje een (tweedehands) PS4 op de kop tikken.
 • @AWESOMEDUDE3

  Ik zie het ook niet gebeuren hoor en dit is voor mij 1 van de weinige PS4 games die ik zou willen spelen.
 • @Piet S. Jij hebt waarschijnlijk nog nooit een game van deze kwaliteit gespeeld
 • @Jowy

  Grappigen mensch.
 • Als sony net als de xdoos pc versies gaat maken scheelt het mij een hele ps5
 • Dat wil ik ook nog mooiere graphics hoop ik !!
 • @darroox
  Uiteraard mooiere graphics. Maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Al zou ik het een goede deal voor Sony vinden om hun games ook op pc uit te brengen. Ze verdienen meer aan games dan aan hardware. Leuk dat death stranding al zo'n eerste stap is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren