1. God of War-makers geven combat-tips in trailer

God of War-makers geven combat-tips in trailer

Zo word je een God van de oorlog

Twee makers van God of War vertellen meer over de combat in God of War en geven spelers tips.

Lead system designer Vincent Napoli en senior combat tech designer Mihir Sheth vertellen in onderstaande video tijdens het spelen van de game meer over de combat van God of War. Er worden echter vaardigheden gebruikt die op dat punt van het spel nog niet vrijgespeeld kunnen zijn om een betere demonstratie op te kunnen zetten.

Napoli en Sheth vertellen wat over verschillende vechtmogelijkheden en geven wat inzichten die handig kunnen zijn voor mensen die moeite hebben met de gevechten in het spel. Vooral over het gebruik van de bijl en het gooien ervan wordt onder de loep genomen.

De andere kant van God of War

Fans die een retail-versie van God of War hebben en ondertussen genoeg hebben van de huidige voorkant kunnen hem uit de hoes halen en omdraaien voor een ander plaatje. Daarin zijn Kratos en Atreus in gevecht met een horde vijanden van allerlei soorten en maten. De art is geïnspireerd door Doom.

Volgens GearNuke is de alternatieve cover beschikbaar in Noord Amerika. Voor fans die de day one-editie hebben is het goed mogelijk dat de alternatieve art ook niet op de achterkant staat.

God of War

Nieuwe God of War-patch laat spelers de tekstgrootte aanpassen

Patch 1.12 laat spelers de tekstgrootte in het spel aan te passen. Op de PlayStation-blog hebben fans geklaagd dat de tekst soms te klein is om goed te kunnen lezen. Vanaf heden is het mogelijk de grootte van letters naar gelieven aan te passen.

Deze aanpassingen kunnen gemaakt worden door naar 'settings' te gaan en daar het submenu 'Accessibility' in te gaan. Daar zal onder andere een slider zijn waarmee de tekst vergroot of verkleind kan worden.

"Ik heb God of War helaas zelf nog niet maar dat de grootte van de tekst een van de voornaamste klachten over de game is doet mij toch denken dat het best een prima spel moet zijn. Dat deden de reviews natuurlijk ook, maar dit is toch even een grappige manier om in te zien hoe goed het spel eigenlijk is. Dat, of de tekst moet wel bijzonder storend zijn."

 - Arran

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Een combat tip voor als je op God Of War mode speelt, neem skills waarmee je vijanden weg kunt beuken. Als je door vijf vijanden aangevallen wordt is het handig als je er een paar de afgrond in kan trappen.
  • @AWESOMEDUDE3 Dat is een goede tip waar ik nog niet aan gedacht had.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren