1. God of War-regisseur lijkt te hinten naar vervolgdeel

God of War-regisseur lijkt te hinten naar vervolgdeel

'Ontmoeting tussen Faye en Kratos moet wat betekenen'

In een gesprek met PlayStation Access lijkt Cory Barlog, regisseur van God of War, te hinten naar het verhaal in een vervolg van de PS4-game.

Barlog bespreekt meerdere onderwerpen in het interview. Zo wordt er gesproken over de inspiratie achter het verhaal en het ontwikkelproces. Het interessantste uit het interview zijn wellicht de subtiele opmerkingen die de man maakt. Deze lijken namelijk te hinten naar een volgend God of War-deel.

PlayStation Access is een Brits YouTube-kanaal dat zich verdiept in PlayStation-content. Het officiële kanaal van Sony wordt ook gebruikt om nieuwe PlayStation-games te presenteren. Barlog bespreekt in zijn gesprek met PlayStation Access verschillende verhaalelementen die hij graag verder verkent. Zo gaat hij in op een vraag over de vrouw van Kratos, Faye. Barlog vertelt dat dit één van de onderwerpen is die hij wilde verkennen in deze generatie God of War. Daarvoor moest er echter eerst een mythologie rondom de moeder van Atreus worden gecreëerd.

"Het verhaal van de ontmoeting tussen Faye en Kratos. Dat betekent een stuk minder wanneer je niks van de toekomst van de twee weet, toch? De ontmoeting moet iets losmaken. Het verhaal dat we nu hebben gebracht zorgt ervoor dat er veel meer kracht achter het personage van Faye zit", vertelt de regisseur.

Of hij hier expliciet doelt op een volgend spel die deze ontmoeting vertoont, is onduidelijk. Het feit dat zulke zaken in het hoofd van de regisseur rondspoken, is in elk geval een goed teken.

Liefhebbers kunnen het complete interview hieronder bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Dat hij er aan komt lijkt mij vrij zeker. Hopelijk wel exclusief voor de PS5 zodat ze die volledig kunnen benutten en ze geen rekening met mindere hardware (ps4) hoeven te houden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren