1. Ontwikkelaar God of War is aan het motion capturen

Ontwikkelaar God of War is aan het motion capturen

Kunnen we een nieuwe God of War op PlayStation 5 verwachten?

SIE Santa Monica, de ontwikkelaar van God of War, is aan de slag gegaan in een motion capturing-studio. Het is niet bekend of het voor een nieuwe God of War-game is.

Kim Newman, de narrative animator bij Santa Monica Studio, plaatste een tweet. met daarin een foto van haar in een motion capture-pak. Ze meldt dat "het goed voelt om weer in het pak te zitten".

Dit soort pakken worden gebruikt om de bewegingen van acteurs vast te leggen en die vervolgens over te zetten naar een game. Dit is bij het in 2018 verschenen God of War ook gedaan.

Hoewel Santa Monica Studio nog geen nieuwe God of War heeft aangekondigd, lijkt de foto er op te wijzen dat er achter de schermen gewerkt wordt aan een nieuw deel in de Sony-franchise. Het is ook mogelijk dat Santa Monica Studio aan een andere of nieuwe franchise werkt. Wel heeft Santa Monica eerder al aangegeven genoeg inspiratie te hebben voor een vervolg op God of War.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • PS5 God Of War 2 (klinkt echt raar, ik denk altijd aan de ps2 versie). Wees daar maar zeker van :D
  • Denk dat dit wel voor God of War is. Aan alles voel je dat het verhaal nog niet is afgelopen. Vooral het einde merk je dat er veel nieuwe mogelijkheden open gaan. Heb me ook een klein beetje verdiept daarna in de Noordse Mythologie en dan lijkt het erop dat er nog veel kan gaan gebeuren. Ik vond het in ieder geval een geweldig spel en kan niet wachten op God of War 2.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren