1. Godfall-spelers moeten altijd online zijn

Godfall-spelers moeten altijd online zijn

PlayStation Plus is dus ook vereist

Om Godfall te spelen moeten gamers altijd online zijn.

Dat blijkt uit de officiële pagina van de PlayStation 5-versie van de game. Er moet altijd een online connectie zijn, ook al spelen mensen in hun eentje. Dat betekent dat een PlayStation Plus-abonnement ook vereist is om Godfall te spelen.

Godfall heeft drop-in/drop-out coöperatieve gameplay dat in de gehele campagne verwerkt zit. Op die manier kunnen spelers hulp vragen aan anderen. Zelfs wanneer men van plan is om het spel geheel alleen te spelen, is echter een online connectie en dus PlayStation Plus vereist.

Godfall werd tijdens The Game Awards eind vorig jaar onthuld. De nieuwe game van Gearbox wordt omschreven als een combinatie tussen een slasher en een looter. De third-person fantasygame richt zich op meleegevechten en is ontwikkeld door Counterplay Games. Spelers kunnen legendarische wapens en armour ontgrendelen, en met maximaal vier personen spelen.

Godfall verschijnt op 12 november op de Epic Games Store en een week later op PlayStation 5, tegelijk met de lancering van de console.

Godfall

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het is een online co-op game, dus lijkt mij logisch.
 • @CerandoX.nl
  Op zich wel, maar had dan op z'n minst een optie geboden waarbij een speler zelf kan kiezen of hij/zij co-op wilt inschakelen.
 • @AWESOMEDUDE3

  Misschien is die er ook wel? Ik haal niet veel info uit:

  - Online Play Required
  - PS Plus Required for Online Play
 • @Snake_NL
  Eens, dit geeft natuurlijk alleen de vereiste als je daar wel gebruik van wilt maken. Ben benieuwd, zou naar mijn mening een rare zet zijn om online voor alles te verplichten.
 • @AWESOMEDUDE3

  Online gamen is het leukst met vrienden.
 • @LosPilotas
  Online is inderdaad vaker leuker met vrienden. Maar ik vermaak mijzelf ook meer dan prima met singelplayer games

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren