1. Dertig minuten aan Luigi's Mansion 3-gameplay tijdens Nintendo Treehouse

Dertig minuten aan Luigi's Mansion 3-gameplay tijdens Nintendo Treehouse

Met een Godzilla-spook als gast

In de gameplay-demo van Luigi's Mansion 3, die bijna een half uur duurt, wordt een deel van het spel doorlopen en vecht Luigi tegen een Godzilla-spook op een filmset.

Na de Nintendo Direct van gisteren, waarin onder andere werd aangekondigd dat The Witcher 3 en Resident Evil 5 en 6 naar de Switch komen, werd vanaf E3 ook een Nintendo Treehouse-livestream uitgezonden. In deze uitzending werden gameplay-beelden getoond van verschillende games voor de Nintendo Switch, waaronder Luigi's Mansion 3.

In de demo van Luigi's Mansion 3, welke ook te spelen is voor bezoekers van E3, wordt een deel van het spel doorlopen en wordt dieper ingegaan op de verschillende vaardigheden van Luigi. Zo ook Gooigi, de slijmachtige dubbelganger van Luigi die kan worden ingezet om bepaalde obstakels te overbruggen. Ook wordt onder andere uitgelegd dat spelers op elke verdieping moeten vechten tegen een eindbaas, om de liftknop te verdienen en hiermee door te kunnen gaan naar de volgende verdieping. Zo wordt er aan het einde van de demo gestreden tegen een Godzilla-spook op een filmset.

Bekijk hieronder de bijna dertig minuten aan gameplay van Luigi's Mansion 3. Lees ook onze E3-preview over Luigi's Mansion 3, waarin wordt omschreven dat het spel een spookhotel is met genoeg ruimte voor creativiteit en angstaanjagend veel plezier biedt in multiplayer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

  • Dit ziet er een stuk leuker uit dan ik had gehoopt
  • Geweldig! Ben benieuwd naar de CE :)
  • Dit is de enige titel van de E3 die ik koop.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren