1. Stadia Pro-leden die maandelijkse games al hadden krijgen geld terug

Stadia Pro-leden die maandelijkse games al hadden krijgen geld terug

Uit eigen initiatief van Google

Google gaat Stadia Pro-gebruikers terugbetalen die onlangs één van de maandelijks gratis games hebben aangeschaft.

Google Stadia lanceerde vorige week met een bibliotheek vol games die apart gekocht moeten worden. Echter werd deze week bekendgemaakt dat twee van deze games worden toegevoegd aan het aanbod van de gratis Stadia Pro-games. Grace Yang, community manager van Google, heeft in een blogpost aangegeven dat Google de gebruikers die deze games al hebben aangeschaft graag wil terugbetalen.

"Vanwege het korte tijdsbestek tussen de lancering van Stadia en het aankondigen van de gratis games, helpen wij de mensen graag met het teruggeven van hun geld. Dit geldt voor beide games, zelfs al gaat dat buiten ons normale bedrijfsbeleid om", bericht Yang.

Vanaf 1 december kan iedereen die tien euro per maand betaalt voor Stadia Pro gratis aan de slag met Tomb Raider: Definitive Edition en Farming Simulator 19. Dit zijn naast Samurai Showdown en Destiny 2: The Collection vooralsnog de enige gratis games voor Pro-leden.

Wellicht is dit een kleine goedmaker van Google na de stroeve lancering van Stadia. Zo waren er klachten over verschillende ontbrekende functies en tekortkomingen in het streamen van games. Het aanbieden van deze restitutie is een initiatief van Google zelf.

Hier lees je alles over Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren