1. Google Stadia krijgt vier nieuwe games

Google Stadia krijgt vier nieuwe games

Releasedata nog niet bekend

Google Stadia heeft vier nieuwe titels aangekondigd die naar de streamingdienst toe gaan komen. Dat maakte Google bekend via Twitter.

Het gaat om vier games van de SteamWorld-franchise, een avonturengameserie van de ontwikkelaar Image and Form. Het gaat om de games SteamWorld: Dig, Steamworld: Dig 2, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech en SteamWorld Heist. De franchise speelt zich af in een post apocalyptische steampunk-wereld waar robots leven. Je kan de aankondiging van Google Stadia hieronder bekijken.

Een specifieke releasedatum voor de games is nog onbekend. Recentelijk maakte Google het nog mogelijk om Stadia opSamsung-, Razer- en Asus-toestellen te spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Het komt over dat alle afnemers van Stadia de games krijgen, maar je moet ze nog gewoon los aanschaffen toch?
  • @Gaaiz
    Ja, anders was Stadia wel iets populairder geweest.
  • Megabomb
  • Hmm next: "hello kitty, mine craft, tetris" zucht stadia 4k streaming bla bla bla en wat zetten ze erop? Spellen die je op de eerste nokia nog zou kunnen spelen. Was hoopvol voor stadia maar elke maand stel ik mijn verwachtingen bij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren