1. Bekijk op 19 augustus een nieuwe Stadia Connect

Bekijk op 19 augustus een nieuwe Stadia Connect

Vlak voor Gamescom

Er wordt op 19 augustus een nieuwe Stadia Connect uitgezonden door Google.

De Nintendo Direct-achtige video werd vlak voor E3 voor het eerst uitgezonden en bevatte nieuwe informatie over de aankomende abonnementsservice van Google en diens games. De nieuwe Stadia Connect moet wederom allerlei aankondigingen bevatten.

Niet geheel toevallig wordt de nieuwe Stadia Connect op 19 augustus uitgezonden, vlak voordat Gamescom begint. De uitzending begint om 19:00 uur, een uur voordat de openingsshow van Gamescom van start gaat, waar ook allerlei aankondigingen worden gedaan.

Google Stadia is een streamingdienst waarbij games direct kunnen worden gespeeld zonder deze eerst te moeten downloaden of installeren. Alleen een internetverbinding, controller en een apparaat als een tv met een Chromecast, laptop of smartphone zijn nodig om gebruik te kunnen maken van de dienst. De service moet in november van start gaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hoop toch dat dit een succes gaat worden. Ik verwacht wel dat het nog een jaar duurt voordat het is wat het moet worden. Maar ik ben van mijn dat concurrentie alleen maar goed is. Fanboys die willen dat de concurrentie uitvalt snapt niet dat je als gamer daar minder van word
 • @BrutalRage
  Leuk dat je deze service wel ziet zitten, maar om mensen die negatief staan tegen over deze service neer te zetten als *fanboys* is een beetje zielig.

  Dan komt mij vraag aan jou. Heb je wel is een streamingdienst voor games geprobeerd ?

  Persoonlijk vind ik Stadia een slechtere deal dan PSNOW. De volle mep betalen voor het streamen van games en waarbij je afhankelijk blijft van google. Die al te graag services binnen een paar jaar killed. No thx.
 • Het is voor mij niet interessant genoeg. Het is duurder dan console-gaming en kwalitatief minder dan PC-gaming. Daarbij komen nog de vele nadelen die bij deze service horen. De voordelen wegen voorlopig nog niet op tegen deze nadelen.

  Ik verwacht meer van de dienst van Microsoft. GamePass is voor nu een fantastische tussenstap totdat Cloud Gaming niet meer die grote nadelen heeft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren