1. Gothic-remake aangekondigd voor next gen-consoles

Gothic-remake aangekondigd voor next gen-consoles

Releasedatum nog niet bekend

Na de release van de speelbare teaser op Steam is de remake van Gothic in ontwikkeling. Nu heeft uitgever THQ Nordic bekendgemaakt dat de Gothic-remake naar de PlayStation 5 en Xbox Series X komt.

De teaser Gothic is gratis beschikbaar op Steam. In een enquête vroegen THQ Nordic of spelers interesse hadden in een volledige remake. Na de vele positieve reacties besloot de uitgever groen licht te geven voor het ontwikkelen van de Gothic-remake. Nu heeft THQ Nordic aangekondigd dat de game uitkomt op de nieuwe generatie consoles en pc.

Gothic Remake

Wanneer de game uitkomt is op de platformen is nog niet bekend De gratis teaser is op het moment van schrijven nog in de Steam-winkel te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Deel 2 vond ik destijds ontzettend tof. Technisch een hele brakke en stuntelige game, maar qua gameplay, quests (met bijbehorende keuzes, dit deed G2 naar mijn mening beter dan de Fable franchise) en feel echt fantastisch. Speelde de game met meer plezier dan Morrowind, en dat zegt wat ;)
  • Awesome.

    Vooral gothic 2 helemaal kapot gespeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren