1. GOTY 2019: pc - Stem nu!

GOTY 2019: pc - Stem nu!

Wat zijn de beste pc-games van 2019?

2019 is zo goed als voorbij en dus wordt het tijd om samen met de InsideGamer-community de beste game van 2019 te kiezen. Stem nu op de beste pc-games!

Maar wat is een 'beste game van het jaar' nou eigenlijk? Dat is voor iedereen anders. Het kan de game zijn die dit jaar het meeste indruk op je heeft gemaakt, de meest innovatieve game of simpelweg te game waar je het meeste plezier aan hebt beleefd. Lastig? Zeker, daarom krijg je de kans om een top 3 samen te stellen. Zo kun je titels wat liefde geven die volgens jou nét niet de beste game van het jaar zijn.

Stemmen gaat als volgt. Onderaan dit artikel vind je een poll met een grote selectie games, waarbij je een top 3 kunt samenstellen. Dit doe je door voor drie games aan te geven of ze op de eerste, tweede of derde plaats horen. Staat je game en niet bij? Vul dan het invulveld in en laat weten op welke plek de game volgens jou hoort. Heb je maar één of twee games waarop je wil stemmen? Dan kun je 'geen keuze' invullen.

Stemmen kan tot en met maandag 23 december. Tussen Kerst en Oud en Nieuw maken we de winnaar per platform bekend.

Total War Three Kingdoms

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Sekiro
  Disco Elysium
  DMC 5

  Ik heb zelf weinig tot geen problemen gehad met Red Dead 2 tot op heden, maar ik ben schijnbaar één van de weinigen. Was die game zonder problemen gereleased dan had ie waarschijnlijk op 1 of 2 gestaan.

  Op 1. om de belachelijke productie die je zelden ziet in games en de krankzinnige details en hoeveelheid aan voice acting. Op 2. omdat ik een zwak heb voor From games en Sekiro haast niet anders dan op 1 kan zetten. Wat een fantastisch fijn gepolijst combat systeem.

  Red Dead 2 is voor mij een beetje als The Witcher 3, (en the last of us, maar is geen open wereld game) doet alles op hoog niveau behalve de gameplay. Die is niet slecht, maar niet op t niveau van de rest van de game.
 • Er staat bij de keuzes:
  Outer Wilds
  The Outer Wilds

  Ik ga er vanuit dat die onderste The Outer Worlds moet zijn.
 • @naapert daar heb je gelijk in. Het is aangepast!
 • Division 2
  Sekiro
  Star Wars: Fallen Order
  Planet Zoo (honorable mention)

  Met The Division uren plezier gehad met vrienden.
  Sekiro was gewoon een geweldig combat spel.
  En ik heb zowiezo een zwak voor Star Wars en dit was een subliem Star Wars spelletje.
  De rest van de games heb ik ook niet gespeeld of het zijn spellen zoals FIFA of F1 die elk jaar uitkomen en dat vind ik niet perse GOTY waardig.
 • Bij mij doet hij het niet het stemmen.
 • @DefenseForceNL Wat lukt er precies niet?
 • @Jack O

  Ik stem druk op verzenden en krijg dan alleen maar een wit scherm.
 • 1. Anders (Slay the Spire)
  2. Planet Zoo
  3. Apex Legends
 • Three Kingdoms !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren