1. GOTY 2019: Xbox One - Stem nu!

GOTY 2019: Xbox One - Stem nu!

Wat zijn de beste Xbox One-games van 2019?

2019 is zo goed als voorbij en dus wordt het tijd om samen met de InsideGamer-community de beste game van 2019 te kiezen. Stem nu op de beste Xbox One-games!

Maar wat is een 'beste game van het jaar' nou eigenlijk? Dat is voor iedereen anders. Het kan de game zijn die dit jaar het meeste indruk op je heeft gemaakt, de meest innovatieve game of simpelweg te game waar je het meeste plezier aan hebt beleefd. Lastig? Zeker, daarom krijg je de kans om een top 3 samen te stellen. Zo kun je titels wat liefde geven die volgens jou nét niet de beste game van het jaar zijn.

Stemmen gaat als volgt. Onderaan dit artikel vind je een poll met een grote selectie games, waarbij je een top 3 kunt samenstellen. Dit doe je door voor drie games aan te geven of ze op de eerste, tweede of derde plaats horen. Staat je game en niet bij? Vul dan het invulveld in en laat weten op welke plek de game volgens jou hoort. Heb je maar één of twee games waarop je wil stemmen? Dan kun je 'geen keuze' invullen.

Stemmen kan tot en met woensdag 25 december. Tussen Kerst en Oud en Nieuw maken we de winnaar per platform bekend.

gears 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Voor mij geen goed X1 game jaar, maar dat ligt mede aan mijn smaak.
 • Geen Xbox one hier en de xbox only games hebben mij nog nooit aangesproken. En om nu op multiplatform games te stemmen vind ik flauw (ondanks er heel erg goede titels tussen zitten)
 • RE2, Gears en Outer Wilds. Dat is mn volgorde.
  Gelijk bekruipt me het gevoel weer dat 2019 niet heel spectaculair was. Niet op Xbox gebied maar toch ook niet echt op andere platformen naar mijn idee.
 • Ik ben blijkbaar een rare, want wel een liefhebber van Xbox. Ik vind het eigenlijk het mooiste merk. Het systeem, ik heb de X, werkt als een trein, en ik vind het mega handig dat ik het naar mijn laptop kan streamen als mijn vrouw tv wil kijken. Het werkt in een paar muisklikken.

  Over muis gesproken, games met muis en toetsenbord werkt ook prima, dus een game pc hoeft voor mij niet meer.

  Ik heb gestemd voor Star Wars, wat een geweldige game.
 • @DopieJopie1

  Niks raars aan hoor. Ik vind de (hoeveelheid) functies en het online gedeelte van de X ook het beste.
 • @DopieJopie1 Same here, alle consoles in huis maar gebruik de Xbox als main console. Gamepass, backward compatibility en de controllers maken voor mij aantrekkelijker dan de rest.

  Voor dit jaar, weinig interessants uit deze lijst. Meer bezig geweest met oudere games, of die door gamepass te spelen waren.
 • @Robskeee

  Dit dus. Ik heb ook gamepass. Echt ideaal. Altijd wat te spelen.

  Backwards ook fijn. En die controller is in mijn ogen de beste.

  Ik snap dat gehaat niet zo. Ja ze missen wat exclusives, maar er is meer dan genoeg te spelen. De X draait hier het meest van alle apparaten. Daarna Switch (komt ook door m'n dochter). Vervolgens PS4, die alleen aan gaat om die paar exclusives.

  3d party koop ik altijd xbox, zoals Star Wars. Draait gewoon beste op de X en ja, ik koop de nieuwe xbox wel, ook omdat ik streamen niets vind. Ik wil liefst fysiek. Anders downloaden. Maar ook daarin misschien een rare, want ik koop series waar ik fan van ben zoals Star Wars gewoon nog op blu ray.

  Ik denk dat xbox echt nog wel terug slaat.
 • @DopieJopie1

  Laten we hopen dat ze (MS) in de komende jaren met een bult nieuwe games komen!
 • @Piet S.

  Zoals ik al eerder zei, Qua exclusieve games is Xbox lager dan Sony en Nintendo. Is al bij elke generatie zo geweest, en gaat bij de volgende generatie juist hetzelfde zijn.
 • @CyberFl

  Wie weet… :)
 • @Piet S.

  Dus snap niet echt wrm mensen een Xbox kopen, voor de jaarlijkse fifa's, call of duty? Fortnite? Halo dat maar om de zoveel jaar uitkomt? Crackdown? Lol
 • @CyberFl
  Omdat smaken verschillen, en je niet alleen naar exclusives kijkt? Ik heb ook alle consoles staan en gebruik ook voornamelijk de Xbox. De interface, controller en diensten (zoals Gamepass) vind ik gewoon aantrekkelijker.
  En de exclusives die ik heb gehaald op de PS4 (God of War en Horizon ZD) heb ik nooit uitgespeeld, dus wisten me toch niet genoeg te boeien. Dan ben ik toch meer van de Halo, Gears en bijvoorbeel Ori.

  Dat jij dat niet snapt.. Tsjah, ieder z'n ding he!
 • @CyberFl

  Ik heb er 1 voor Rare Replay, Sea Of Thieves, Killer Instinct en ook voor Ori, Cuphead & Lucky, maar die games zijn ondertussen ook uitgekomen op de Switch (wat ik natuurlijk nooit had kunnen voorspellen).

  Aan de andere kant zijn er maar +/- 2 PS4 exclusives die mij echt aanspreken (Horizon & GoW) en dat is dan ook de reden waarom ik geen PS4 in huis heb.
 • @CyberFl Je snapt niet waarom mensen een xbox kopen? Meen je dit serieus of zeg je dit zomaar?
 • @Robskeee

  Nope, omdat het allemaal ook speelbaar is op de pc. Ik had alleen de allereerste Xbox en de 360.
 • @DopieJopie1
  Dat gehaat is ook vreemd maar het zijn altijd dezelfde 4-5 gasten die vooraan staan om elke sony exclusive of beweging die t bedrijf maakt toe juichen en xbox zaken de neus voor ophalen. Cyberfl, jowy, liquid, mr grand is een greep uit de collectie . Zie je dus zo'n naam boven de reactie staan check dan nog een keer waar het artikel over gaat en voeg wat zout toe.

  al valt er ook voor xbox fans weinig te ontkennen dat MS de handen uit de broek moet halen. De achterstand qua exclusives is enorm en niet zomaar ingehaald maar men werkt eraan mag ik dan geloven. Hier is het ook de mainconsole (heb er zelfs meerdere) en ja heb ook een pro en een switch staan.

  En hier lees ik dan over zo'n figuur die laughing out loud doet als iemand die voorkeur heeft… Nou zo gek is dat niet met diensten als gamepass die je op meerdere manieren kunt gebruiken & gewoon games die voor bepaalde smaak een lekker (weliswaar beperkt) aanbod bieden (forza, gears, halo). Daar komt bij dat de X mulitplatform games nagenoeg standaard het best kan aanleveren als je een beetje goed voorzien bent qua setup tv etc. Dus om daar multiplatformers op te spelen is niet zo heel erg vreemd.
 • Ik zeg ook niet dat xbox alles goed doet. Net als Nintendo. Maar ze doen wel iets bijzonders voor mij.

  Xbox is overal te streamen in huis. Echt ideaal. Wil mijn dochter disney plus en papa moet voetbal kijken, 2 klikken ej klaar op de laptop.

  Games met muis en toetsenbord, zo geregeld. De X draait als een gek en word hier echt overal voor gebruikt.

  Neemt niet weg dat ik sony niet kan waarderen. Het is gewoon een kwestie van smaak.

  Ik vind het xbox systeem echt ideaal. De Switch heb ik voor Zelda. Mario. Dochterlief en handheld.

  De PS4 had ik gehaald voor Spiderman, maar verder…..

  Ach ieder z'n ding. Ohja, ik ben er van overtuigd dat MS een inhaalslag qua games gaat maken. Ik heb nu al te weinig tijd om alles te spelen.
 • @xevulutionx
  Gast, rot eens op met mijn "naam" te noemen. Vorige keer ook al, ik ben helemaal geen Fanboy van niets of iemand, dus ga je frustratie lekker op iets of iemand anders projecteren.

  Ik ken jou niet, jij kent mij niet. Ik val jou niet aan, nooit gedaan, dus laat mij met rust a.u.b.

  Of kom met citaten dat ik negatief ben over Xbox t.o.v. Playstation.

  Mafkees.
 • @Soon.

  Rustâââââghhh!!
 • @Piet S.
  Neuj. Je gaat een ander niet noemen in combinatie met leugens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren