1. Gran Turismo 7-maker doet geen concessies op ontwikkeling

Gran Turismo 7-maker doet geen concessies op ontwikkeling

Oftewel enorm veel details, maar wanneer is de release?

Tijdens de ontwikkeling van Gran Turismo 7 worden er geen concessies gedaan, zo meldt hoofdontwikkelaar Kazunori Yamauchi.

Dat liet hij weten tijdens een presentatie op de FIA Gran Turismo Championships 2020, zo berichtVideoGamesChronicle. De CEO van Polyphony Digital meldt dat spelers enorm veel details in de aankomende racegame kunnen verwachten.

"We streven altijd naar het beste bij Polyphony Digital", zo meldt Yamauchi. "We willen nergens concessies op doen. We willen iedereen het beste leveren. En zo denk ik er niet alleen meer over - het is de gedachtegang van alle tweehonderd werknemers bij ons bedrijf. In Japan is er een gezegde, 'goddelijkheid zit hem in de details', en dat klopt helemaal. Onze productiestijl komt neer op hoeveel aandacht er is voor de kleine details, hoe we het perfectioneren, hoe we het bijschaven tot het perfect is en enorm veel aandacht daarop leggen."

Gran Turismo 7 werd tijdens de PlayStation 5-onthulling aangekondigd en komt dus naar de aankomende console van Sony. Veel meer details over de racegame zijn er nog niet. In een eerdere sizzle reel van de console stond er in kleine letters nog vermeld dat de game in de eerste helft van 2021 uit zou komen, maar die trailer is inmiddels vervangen door dezelfde video waarin geen releaseperiode meer staat.

Gran Turismo 7

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben benieuwd of deze game ook PSVR gaat supporten. Kan wel eens vet worden in dat geval, gezien het een PS5 exclusive betreft.
 • Well oke then..See you in 2023!
 • Maar er wordt toch iedere keer weer een concessie gedaan op simulatie…
 • @MythicZ
  Ze streven naar de beste balans tussen gameplay en simulatie. Jij noemt dat een concessie?
  Daarbij doe niet altijd zo zuur. Elk bericht kan je wel een negatieve ondertoon geven.


  "Oh, je bent mooi gekleed vandaag" jij: " andere dagen niet dan ofzo???" Ipv gewoon "dank je" te zeggen
 • @Jowy Voor iemand die op zoek is naar echte sim-racers is dat een concessie ja. Daarnaast willen ze GT perfectioneren, als je dan de simulatie niet perfect maakt (wat verdomd moeilijk is), dan doe je een concessie.

  Probeer niet altijd alles en iedereen er op aan te spreken als ze het ergens niet mee eens zijn. Altijd dat verdedigen, kom op zeg.
 • @MythicZ
  Doe normaal. Dit zou enkel een concessie zijn voor the real driver simulator. Gt is een game, een zo goed mogelijke game tussen fun en simulator in. Daarbij ben hij toch degene die dit goed nieuws in een andere richting duwt. Vrij hypocriet. Verdediging zou niet moeten nodig zijn met dit soort nieuws… Niet dat ik versteld sta.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren