1. Gran Turismo 7 uitgesteld tot 2022

Gran Turismo 7 uitgesteld tot 2022

Corona-vertraging

De exclusieve PlayStation 5-game Gran Turismo 7 is uitgesteld tot 2022. 

Dat blijkt uit een interview van CQ met Jim Ryan, president van SIE. In hetzelfde nieuws bespreekt Ryan ook de onlangs aangekondigde next-gen vr-bril van Sony.

Ryan verklaart dat de ontwikkeling van Gran Turismo 7 sterk in beïnvloed door de heersende pandemie. Productieproblemen hebben er uiteindelijk toe geleid dat de release van de game is verplaatst naar 2022. 

"Doordat belangrijke aspecten van de productie negatief zijn beïnvloed, is de productie de afgelopen maanden behoorlijk vertraagd", verhaalt Ryan. 

De president geeft aan dat verdere details over het uitstel volgen. Gran Turismo 7 werd vorig jaar aangekondigd voor PlayStation 5. In een sizzle reel met PlayStation 5-games werd in eerste instantie in kleine letters gemeld dat het spel in de eerste helft van dit jaar uit zou komen, maar dat is dus niet zo.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ach, elk GT deel wordt uitgesteld, dus deze zagen we ook wel aan komen toch?
  • Lol, kon ik ook voorspellen. Ik begrijp niet dat sony steeds te vroege datums voor gt prikt. God of war zie ik 2021 ook niet halen…
  • @Jowy exact wat 'k al maanden denk. Van GoW hebben we niet eens beelden gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren