1. Gerucht: GTA 5 komt week gratis op Epic Games Store te staan

Gerucht: GTA 5 komt week gratis op Epic Games Store te staan

Game zou later vandaag beschikbaar moeten komen

Grand Theft Auto 5 zou volgens geruchten vandaag gratis via de Epic Games Store aangeboden worden.

De game zou later vandaag gratis beschikbaar komen via de digitale winkel en tot 21 mei binnen te halen zijn. Het zou gaan om de Premium Edition van de game, met daarin diverse extra's voor GTA Online.

GamePressure meldt dit te hebben gehoord van een betrouwbare bron. Andere insiders hebben het gerucht nog niet bevestigd of ontkend, en ook Rockstar Games heeft zich er niet over geuit.

Rockstar en Epic hebben in ieder geval wel vaker deals gemaakt. Zo lanceerde de pc-versie van Red Dead Redemption 2 vorig jaar tijdelijk exclusief op Rockstar Games Launcher en Epic Games Store. GTA 5 stond daarnaast ook een aantal maanden op Xbox Game Pass, en werd er vorige week weer van afgehaald. Wellicht is de Epic Games Store nu aan de beurt.

Grand Theft Auto 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Sorry ik hou liever mijn ziel.. Die epic graf bende komt niet op mijn pc
 • @Zorewin
  Ja, want concurrentie is slecht.
 • @Zorewin
  …Want je ziel is al verkocht aan Valve? Of liever aan de eigen launcher van Rockstar zelf?

  Die trouw aan bedrijven en de bijbehorende haat aan de concurrentie van die bedrijven snap ik echt he-le-maal niets van.
  Die bedrijven geven geen fuck om jou, waarom andersom wel?
  Voor hun ben jij gewoon een van de vele nummertjes waar euro's uit te wringen zijn.
 • @Melkunie
  Ik denk dat het gaat om het gemak van één launcher.
 • Zou mooi zijn, wil hem nog wel op de PC. :-)
 • Ik wil niet de gierige Hollander uithangen, maar het zou leuk zijn als dit soort acties ook op de console-stores wat vaker voor zouden komen. Ik lees het gratis downloaden van software heel vaak over pc-, maar zelden over consoles-games. Al snap ik natuurlijk dat Epic via deze weg graag binnen wil hengelen. Vind het alleen jammer :P Want ik ben een schooier die niet houdt van geld uitgeven.
 • @benjaminben
  Daar zijn PlayStation Plus en Xbox Live Gold toch voor? Daarnaast heeft Sony recent nog Uncharted gratis gemaakt, zonder Plus.

  Het is inderdaad gewoon om mensen te binden aan de Epic Store. De Epic Store library van gebruikers te vergroten is de enige manier hoe ze langzaam kunnen gaan concurreren met Valve.
 • @CerandoX.nl

  hoho ik klaag ook niet, uncharted vond ik heel vet om zomaar binnen te mogen slepen. MAar dit was werkelijk de aller eerste keer in al die tijd dat ik een PS4 heb dat zo'n actie voorbij gekomen is. En zo'n Epic flikkert het er zo op, voor niks. PLUS en XLG zijn alsnog betaalde diensten, dus dan dok ik alsnog voor die games.
 • Geen idee of het inderdaad GTA5 is, maar de hele Epic Launcher is naar de klote.
  Ik krijg zelf Japanse error 500 meldingen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren