1. Grand Theft Auto 5 verschijnt morgen op Xbox Game Pass

Grand Theft Auto 5 verschijnt morgen op Xbox Game Pass

Ook MLB The Show 21 en Zombie War 4 verschijnen binnenkort

Grand Theft Auto 5 staat vanaf morgen op Xbox Game Pass.

De populaire openwereldgame is dan beschikbaar voor consoles en de cloud. Morgen staan ook de zombieshooter Zombie Army 4: Dead War (console, pc en cloud), Disneyland Adventures (cloud) en Rush: A Disney/Pixar Adventure (cloud) op Game Pass.

Op 12 april vervolgens komt NHL 21 op EA Play te staan. Dat spel wordt dus ook speelbaar op console voor Game Pass Ultimate-leden. Op 15 april verschijnen Rain on Your Parade (console, pc en cloud) en Pathway (pc). Op 20 april tot slot komt MLB The Show 21 (console en cloud) op de service te staan.

Er gaan ook weer wat games van Game Pass af. Op 15 april verdwijnt Deliver Us the Moon (console en pc), Gato Roboto (console en pc) en Wargroove (console en pc). Van EA Play verdwijnen op 16 april Madden 15, 16, 17, 18 en 25 (console), NHL 18 en NHL 19 (console).

Tot slot worden er aan een aantal cloudgames die via mobiel speelbaar zijn touch-controls toegevoegd na het succes van Minecraft Dungeons, waaronder Sea of Thieves, Gears 5, Dragon Age 11 en Slay the Spire. Lees meer op Xbox Wire.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren