1. GTA Online krijgt Open Wheel Race Series-modus

GTA Online krijgt Open Wheel Race Series-modus

Komt uit op alle platformen

GTA Online krijgt een nieuwe game-modus, de Open Wheel Race Series. Dat maakte Rockstar Games bekend middels een persbericht.

De Open Wheel Race Series is een modus waarin één tot zestien spelers het tegen elkaar opnemen in een racewedstrijd op verschillende parcours. De modus is gebaseerd op de Formule 1-competitie. Het bevat twee racebolides die spelers kunnen gebruiken: de Progen PR4 en de Ocelot R88. De stijl van de raceauto’s en prestaties zijn te veranderen met verschillende voorvleugels, achtervleugels, wielen, banden en racefolies. De banden hebben allemaal eigenschappen. Zo slijten harde banden minder snel en doen deze het goed op droge parcours, maar hebben ze minder grip op de weg. Zachte banden slijten sneller, bieden betere grip en doen het beter op natte parcours. Medium banden is een mengeling van de twee andere banden.

GTA

De auto kan ook permanent beschadigd raken bij crashes. De enige manier om de auto te repareren is door naar de pitstop te gaan. Spelers die te lang doorrijden met een kapotte auto presteren slechter dan spelers die geen schade hebben. De nieuwe modus is te vinden onder het tabblad jobs in het online menu of door naar het de Open Wheel Race Series symbool in de buurt van Los Santos airport te rijden.

De Open Wheel Race Series is vanaf vandaag beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren