1. Grandia HD Collection verschijnt volgende week op Switch

Grandia HD Collection verschijnt volgende week op Switch

Alleen digitaal verkrijgbaar

Grandia HD Collection is vanaf 16 augustus via de Switch eShop beschikbaar.

Vooralsnog staat er geen fysieke editie van de collectie gepland. De Grandia HD Collection bevat de eerste twee Grandia-games, opgefrist met HD-graphics.

Op 16 augustus wordt de Steam-versie van Grandia 2 Anniversary Edition hernoemd naar Grandia 2 HD Remaster. Een remaster van de eerste Grandia komt echter pas op een later, onbekend moment op Steam uit.

De Grandia-games zijn populaire, Japanse rpg's die onder andere op Saturn, Dreamcast en PlayStation zijn verschenen.

Grandia HD Collection

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Het was een gokje destijds, maar wat ben ik blij met de aanschaf van die Switch van mij. Heb nu al meer uren in dat ding zitten dan in mijn ps4 die ik veel eerder in huis had. Van dit soort berichten word ik extra blij. Heb heel wat SNES-games en andere klassiekers moeten missen omdat ik vroeger geen consoles had, maar die schade halen we zo mooi weer in ;)
  • Grandia 2 had ik op de dreamcast. Was een leuke erg lineaire RPG, maar viel destijds helaas in het niet door de veel betere RPG skies of Arcadia.
  • Heb Grandia op de Ps1 gespeeld. Geweldige rpg!! Hopelijk ook voor ps4?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren