1. Gratis Apex-Battle Pass voor Origin Acces-gebruikers

Gratis Apex-Battle Pass voor Origin Acces-gebruikers

Seizoen 3 is van start gegaan

Het derde seizoen van Apex Legends is van start gegaan en de Meltdown is begonnen. Origin Acces-gebruikers krijgen de Battle Pass van dit seizoen gratis van uitgever EA.

Spelers dienen een lopend Origin Access-abonnement te hebben om in aanmerking te komen voor de 'gratis' Battle Pass. Dit heeft de uitgever laten weten via een tweet van het Origin Twitter-account. Het derde seizoen van de battle royale-game heet Meltdown en heeft een nieuw personage genaamd Crypto. Dit personage beschikt over een drone die hij in kan zetten om zich te verstoppen of zichzelf in de spotlight te zetten. Bovendien is er een compleet nieuwe map geïntroduceerd voor het derde seizoen.

Eerder werd er een lanceringstrailer van het derde seizoen vrijgegeven door Respawn. In de trailer zien we Crypto zijn plekje als Apex Legend veilig stellen, dit doet hij door samen met zijn team een overwinning te pakken in de Apex Spelen.

Seizoen 3 van Apex Legends is inmiddels begonnen en het nieuwe personage Crypto is ook beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren