1. Activision onthult eindelijk Call of Duty: Warzone

Activision onthult eindelijk Call of Duty: Warzone

Lanceert morgen

Activision en Infinity Ward hebben de op zichzelf staande battle royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare officieel bevestigd. Call of Duty: Warzone is free-to-play, cross-platform en vanaf morgenavond speelbaar.

De map van Warzone heet Verdansk en bestaat uit ruim driehonderd verschillende locaties, sommige bekend uit eerdere games. De game laat dan ook 150 spelers toe in twee modi. Een cirkel van gas sluit zich langzaam en spelers krijgen de beschikking over voertuigen als de ATV, helikopters, SUV's, vrachtwagens en de Tactical Rover. Teams bestaan uit drie personen.

De eerste modus is Battle Royale, een vrij standaard modus waarbij spelers looten en vechten tot de laatste speler overblijft. Spelers verdienen tijdens het spelen geld, dat ze kunnen uitgeven bij Buy Stations voor killstreaks, self-revive kits en redeploy tokens.

De tweede modus, Plunder, bevat dezelfde kenmerken maar draait volledig om het verzamelen van geld. Spelers kunnen elkaar geld bemachtigen door ze neer te schieten en degene met het hoogste bedrag aan het einde van een potje wint.

Naast plunder introduceert Warzone een aantal andere mechanieken. Zo zijn en contracts om geld en andere spullen te verdienen. Spelers moeten bijvoorbeeld een aantal supply boxes verdienen of zoals in de modus Domination bepaalde punten op de map veroveren.

Een andere nieuwe mechaniek is de Gulag. In de gevangenis nemen spelers het in een-tegen-een-gevechten tegen elkaar op wanneer ze sterven, met de kans op een respawn.

Tot slot telt alle gemaakte progressie in Warzone voor Modern Warfare voor bezitters van die game. Spelers die Warzone spelen en Modern Warfare later aanschaffen krijgen alsnog de verdiende XP.

Call of Duty Warzone is morgen vanaf 17:00 uur speelbaar voor bezitters van Call of Duty: Modern Warfare. Anderen kunnen om 20:00 uur aan de slag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Morgen om 17u eens testen.
  • 150man is best dope
  • @san5324
    Erg benieuwd hoe stabiel dat gaat zijn.
  • @AWESOMEDUDE3
    Als dit zo is dan hoop ik ook op een Warzone TDM mode, zou gaaf zijn.
  • Te spelen vanaf 20u, best grappig als je weet dat je eerst nog 80 - 100gb moet gaan downloaden. 🤣😱🤯

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren