1. Aankomende Celeste-dlc bevat meer dan honderd levels

Aankomende Celeste-dlc bevat meer dan honderd levels

Maar nog geen releasedatum bekend

Er zitten meer dan honderd levels in de aankomende, gratis downloadbare content van Celeste.

Dat liet de maker van het spel, Matt Thorson, onlangs via Twitter weten. De gratis dlc wordt 'Chapter Nine' genoemd. Een duidelijke releasedatum kon Thorson echter nog niet noemen; dat doet hij liever niet wanneer hij niet zeker is dat de datum haalbaar is. Een intern doel werd onlangs al niet gehaald.

Celeste is op dit moment verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De uitbreiding stond eerst gepland om uitgebracht te worden op 25 januari, exact een jaar na de lancering van het spel. De uitbreiding werd echter uitgesteld.

InsideGamer recenseerde Celeste en gaf het spel een 9. We schreven: "Celeste is een uitstekende platformer die met strakke gameplay, een leuke verhaallijn en heel erg veel duizelingwekkend uitdagende levels van geen ophouden weet. De hoge moeilijkheidsgraad zit het speelplezier niet in de weg omdat Celeste je allerlei handvatten geeft om de gameplay steeds meer onder controle te krijgen. Een mooi gebaar naar iedereen die liever niet honderden keren het loodje legt om een level te halen, maar voor wie daar wel plezier uithaalt is Celeste gewoon een absolute must."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hoeveel levels bevat het origineel dan? Wel echt tof dat dit ook gewoon gratis is, hij had er best wen paar euro voor kunnen vragen en dat was hem goed recht geweest. Er is genoeg betaalde dlc die qua hun lachwekkende content niet in de buurt komen van de 100 levels in Celeste, dus wat dat betreft had hij er van mij best een prijskaartje aan mogen hangen. Maar goed, erg tof dit, kijken we mee EA en UBI? Zo kan het verdorie ook he.
 • @benjaminben

  Ik denk dat ze een scherm/aantal schermen achter elkaar als level tellen. In Celeste begin je nadat je dood bent steeds aan het begin van het huidige stukje. Dat kan je een level noemen, maar meestal bestaat die slechts uit een of enkele schermen. Als je die goed uitvoert, dan ben je er binnen een paar seconden doorheen. In die zin heeft Celeste wel een paar honderd levels. Dus ik denk dat ze daar op doelen
 • @Luigi1985

  Oke, dank voor de uitleg. Maar daargelaten is het alsnog gratis.
 • @benjaminben

  Wat Luigi zegt. Een level is een scherm. Er zijn 8 chapters in het origineel. Ieder chapter heeft een aantal levels/schermen. 100 is wel heel veel.

  Zin in de game!
 • De tijd die Matt stopt is level design………Het is ook wel af te zien aan de game. Level design is geweldig (beter kan niet). Ik kijk hier heel erg naar uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren