1. Gratis demo Final Fantasy 7 Remake uitgekomen

Gratis demo Final Fantasy 7 Remake uitgekomen

In PlayStation Store

De release van Final Fantasy 7 Remake komt steeds dichterbij met nog twee maanden te gaan. Vandaag is de gratis demo van de game uitgekomen in de PlayStation Store.

Door gelekte informatie was al het duidelijk dat de demo voor Final Fantasy 7 Remake eraan zat te komen.Eerder werd nog bekendgemaakt dat de game 100 GB opslag ging innemen. Nu is de gratis demo vandaag verschenen in de PlayStation Store. In de demo kunnen spelers de introductie spelen inclusief de eerste Mako Reactor 1 bombing-missie. Fans die de demo voor 11 mei spelen krijgen ook er ook een exclusief PlayStation-thema van de Final Fantasy-remake. Je kan de aankondigingstrailer van de demo hieronder bekijken.

Final Fantasy 7 Remake komt 10 april op de PlayStation 4. De demo is vanaf nu in de PlayStation Store beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ben em al een half uurtje aan het spelen, wat een nostalgisch gevoel seg. En de graphics zien er echt gelikt uit.
  • Holy shit demo is liefde. (zelfs op standaard PS4 loopt de game soepel, geen framerate drops etc. )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren