1. Gratis demo van Immortals Fenyx Rising nu speelbaar

Gratis demo van Immortals Fenyx Rising nu speelbaar

Op Xbox en PlayStation

Er is een gratis proefversie van Fenix Immortals Rising beschikbaar in de PlayStation en Microsoft Store.

De demo speelt zich af op een exclusieve archipel vol met unieke missies en puzzels. Spelers worden gedurende de demo opgezadeld met de taak om het geheim van de Cyclops te ontrafelen. 

Er is vooralsnog weinig informatie over de speelduur van de demo, maar het zal een goed beeld van de game moeten schetsen. Op het moment van schrijven nog niets bekend over een gratis proefversie voor pc en Nintendo Switch.

Vandaag wordt ook de eerste dlc aan de openwereldgame toegevoegd, genaamd A New God. Spelers die de seizoenspas hebben gekocht, kunnen de dlc gratis downloaden. Het uitbreidingspakket is ook los verkrijgbaar voor vijftien euro. 

Naast de bovengenoemde uitbreiding, staan er nog twee dlc's op de planning: Myth of the Eastern Realms en The Lost Gods. Ook deze uitbreidingen zijn inbegrepen in de seizoenspas.

Immortals Fenyx Rising is beschikbaar voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc. De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • die ga ik wel ff proberen!
  • Aanrader dit, verwachtte er eigenlijk weinig van maar dit was voor mij de verrassing van 2020. Na Syndicate en Odyssey is nu Immortals ook een toppertje. Ubisoft Quebec is een van mijn favoriete studios geworden de laatste jaren.
  • Ook voor de PC beschikbaar via Uplay.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren