1. Gratis dlc voor Cyberpunk 2077 verschijnt begin volgend jaar

Gratis dlc voor Cyberpunk 2077 verschijnt begin volgend jaar

Aldus de officiële website

De eerste gratis downloadbare content voor Cyberpunk 2077 moet begin volgend jaar uitkomen.

Er is een officiële website voor de dlc van de game gelanceerd, waarop valt te lezen dat de gratis dlc begin 2021 moet verschijnen. Verdere details zijn niet bekend - zo is het niet duidelijk wat de downloadbare content precies omvat.

Eerder gaf ontwikkelaar CD Projekt Red al aan dat het van plan was om ongeveer dezelfde hoeveelheid dlc als voor The Witcher 3: Wild Hunt uit te brengen. Die game kreeg twee grote betaalde uitbreidingen en zestien kleine gratis downloads.

Op lancering zaten er veel bugs in Cyberpunk 2077. Vooral de versie op Xbox One en PlayStation 4 draaide niet naar behoren, waardoor alle consumenten er voor konden kiezen om hun geld terug te krijgen. De game werd zelfs van de PlayStation Store gehaald. CD Projekt heeft beloofd begin volgend jaar forse updates voor PS4 en Xbox One uit te brengen waardoor de game beter moet lopen op de systemen. Blijkbaar heeft dit geen invloed gehad op de plannen voor de gratis dlc.

Naast de betaalde en gratis downloadbare content, moet er ook een multiplayermodus naar Cyberpunk 2077 komen. Wanneer deze verschijnt is nog niet bekend.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb hem uitgespeeld en vind het een vet spel maarrrrr denk dat ze ff moeten wachten met dlc en meer moeten fixen en optimaliseren. Dat is mijn mening
  • @BrutalRage
    Misschien zijn het verschillende teams, die anders "niets" te doen hebben en minder met de code bezig zijn. Maar dan nog is dit niet de hoogste prio inderdaad..
  • @Gaaiz nee idd zou goed kunnen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren