1. Gratis dlc voor tweede jaar Ghost Recon Wildlands aangekondigd

Gratis dlc voor tweede jaar Ghost Recon Wildlands aangekondigd

Begint volgende week

Er komt een tweede seizoen aan gratis content naar Ghost Recon Wildlands.

Jaar 2 krijgt vier nieuwe gratis updates, oftewel 'special operations'. De eerste verschijnt op 10 april en introduceert de nieuwe PvP-modus Sabotage. Hierin moet het aanvallende team een doelwit overnemen en bewaken, terwijl het verdedigende team dit probeert te stoppen.

Sabotage bevat tevens vijf nieuwe maps, een nieuwe PvP-klasse (waar er in totaal zes van geïntroduceerd worden) en nieuwe perks. Tot slot bevat de Sabotage-update tevens een nieuwe PvE campagnemissie, alsmede de mogelijkheid om de kleding van AI-teamleden aan te passen.

Ubisoft introduceert ook een nieuwe seizoenspas voor het tweede jaar van Ghost Recon Wildlands. Voor 29,99 dollar krijgt men zeven dagen vroegen toegang tot nieuwe Ghost War-klassen, een customisation-pack, vier Special Ops-kratten en vier Ghost War-kratten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Spelen mensen dit nog dan ?
  • Genoeg

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren