1. Gratis Elder Scrolls Blades komt deze herfst uit

Gratis Elder Scrolls Blades komt deze herfst uit

O.A. OP IOS, ANDROID EN VR

Deze herfst nog verschijnt Elder Scrolls Blades, een gratis Elder Scrolls-game die op zoveel mogelijk platforms moet verschijnen, waaronder iOS, Android en vr-platforms.

Todd Howard van Bethesda laat weten dat de game in ieder geval naar iOS, Android en vr-platforms komt en dat het een volledige rpg-game is. Blades heeft cross-platform multiplayer en moet op zoveel mogelijk platforms verschijnen.

Spelers kunnen zowel dungeons verkennen als in de overworld rondlopen. Er zijn handgemaakte en willekeurig gegenereerde dungeons. Howard benadrukt dat Blades een volwaardige rpg is: spelers kunnen hun uitrusting en personage aanpassen en levelen.

Daarnaast biedt Blades de mogelijkheid om een dorpje te bouwen en de dorpen van andere spelers te bezoeken. Het spel krijgt verscheide modussen: Abyss (roguelike), Arena (twee spelers tegen elkaar) en Town, de hoofdmodus.

Spelers kunnen zich aanmelden voor een early access-versie van Blades.

Dit artikel delen

Over de auteur

Gijs Scheltens Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

  • Vet! Hopen dat er een SP ervaring (ala Skyrim) aanwezig is!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren