1. GTA-online-spelers krijgen met UPDATES gratis geld van Rockstar

GTA-online-spelers krijgen met UPDATES gratis geld van Rockstar

Ruim 1 miljoen GTA$ voor het oprapen

GTA Online: Business Week geeft spelers gratis geld, kortingen, nieuwe voertuigen en meer. Spelers die inloggen op GTA Online ontvangen 250.000 GTA$. Verder ontvangen ze tot en met 14 mei 150.000 GTA$ per opvolgende dag. Alles samen maakt dit 1 miljoen GTA$.

Spelers krijgen ook Vanilla Unicorn-t-shirt en de Black Ammo-Nation-cap voor hun personages én een hint die wijst naar de plek waar de Double Action Revolver te vinden is. Dit wapen is ontworpen om de komst van Red Dead Redemption 2 te vieren.

Ook zijn er nieuwe voertuigen toegevoegd. De Overflod Tyrant wordt beschreven als een 'testament aan menselijke vindingrijkheid'. Spelers kunnen de wagen exclusief kopen bij Legendary Motorsport.

Daarnaast is ook de Vapid Dominator GTX toegevoegd met de omschrijving 'half brute kracht, half uitstekende performance en 100% Amerikaans'. Deze auto kan gekocht worden bij de Southern San Andreas Super Autos.

GTA Online

Bovendien krijgen spelers dubbele cash en RP-beloningen voor Contact Missions, Rockstar Stunt Races en Special Vehicle Circuits. tenslotte zijn er kortingen op verscheidene voertuigen, upgrades en properties in het spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Waarom updates in full caps?
 • Iemand een hint waar ik dit het beste aan kan besteden om meer geld te maken? Appartement heb ik al
 • @mightybundy

  Als je met vrienden speelt zou je kunnen investeren in een bunker. Die zet passief omzet om, het enige wat je moet doen is het kopen en/of stelen van supplies. Uiteindelijk kun je alles verkopen. Als je er voor kiest om dit op locatie te doen kun je een aardige "high demand" bonus ontvangen, houd er wel rekening mee dat er droeftoeters zullen zijn die je voorraad proberen te vernietigen. Hierom en omdat het soms over meerdere voertuigen verdeeld is, is het aan te raden drie a vier betrouwbare vrienden te hebben die mee helpen met het verkopen van de waar.
 • @mightybundy

  Coke fabriek (neem de duurste) en vervolgens telkens verkopen wanneer je 1.5-2 strepen vol heb. Dit is telkens 1 voertuig.. Je krijgt geen bonus voor de levering van een compleet gevuld warenhuis.

  Als je dan ook het duurste math lab heb kun je redelijk veel geld in je eentje binnenhalen.

  Ik weet niet of de final heist gepached is ( heb allang niet meer gespeeld) maar je kunt wanneer je bij de bank aankomt de swat wagen pakken, 180 graden draaien en dan cis de West kust naar de boot rijden.. Op deze manier heb je het volledige geld bedrag….. En dan had je ook nog een leuke glitch dat diegene die de game gestart is op het einde uit de game moet gaan.. Als een gevolg krijgt iedereen z'n geld en kun je de heist weer direct starten…. Dit werkte perfect wanneer je met 4 man dit deed. Maar ik weet niet of dit laatste nog werkt.
 • @san5324
  Dat kan ook met een helicopter, moet je die eerst halen. Dat werkte een tijd geleden ook nog. Dan zorgen dat je net voor het einde weggaat als host zijnde dan kun je de finale blijven doen, extra co-host en je kan grinden als een malle.
 • @san5324 Thanks guys! ga ik doen
 • Spelen jullie dit nog nog veel online?
  Ik houd me graag aanbevolen voor een crew om samen heists te doen bijvoorbeeld.
  Psn: zwaagernees

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren