1. Gratis in-game spullen voor Fortnite-spelers

Gratis in-game spullen voor Fortnite-spelers

Om de downtime van gisteren te compenseren

Fortnite was gisteren ongeveer 24 uur offline. Als tegemoetkoming krijgen spelers gratis in-game spullen van Epic.

"We hebben een fout gemaakt", zo meldt de ontwikkelaar. Het bedrijf biedt gratis in-game spullen aan "als dank voor het feit dat jullie zo tof en geduldig zijn".

Het gaat om een Back Bling-cadeau die dit weekend gratis uit de online winkel gehaald kan worden door Battle Royale-spelers. Gamers die de Save the World-modus spelen, ontvangen it weekend gratis een Troll Stash Llama in de loot tab.

Battle Royale-spelers krijgen volgende week daarnaast een pakket Battle Stars, terwijl Save the World-spelers Seasonal Gold krijgen. Daarom moet de game ergens volgende week wel kort offline "vanwege een geplande update".

Epic meldde niet waarom de populaire game gisteren offline was. Later deze week gaat het bedrijf er dieper op in en geeft het ook aan hoe het dit in de toekomst wilt voorkomen.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren