1. Cadeautje van Rockstar in Red Dead Redemption 2 Online

Cadeautje van Rockstar in Red Dead Redemption 2 Online

Nieuwe update brengt gratis verrassingen

Tot 10 februari geeft Rockstar een paar gratis items weg in Red Dead Redemption 2 Online. Eén van die is een Bounty Hunters License, die normaal gesproken 15 goudstaven kosten.

Op 4 februari kwam de nieuwe update uit voor Red Dead Redemption 2 Online. In deze update zitten ook een aantal gratis verrassingen van Rockstar. De spelers kunnen bij het Bounty Board een gratis Bounty Hunter License halen, dit item kost normaal gesproken 15 goudstaven. Daarnaast liggen er 25 gratis bolas (een werkbaar wapen dat de benen aan elkaar bindt) en 25 traceerpijlen te wachten op spelers in het postkantoor en de kist in het kamp.

Red Dead Redemption online

Tot slot zijn er nog een aantal kortingen te vinden in het online wilde westen. Stal-slots zijn beschikbaar met 25 procent korting en de Breton-, Kladruber-, Criollo- en Norfolk Roadster-paarden aan te schaffen met 40 procent korting.

De spelers die ook PlayStation Plus-lid zijn krijgen drie gratis Mash Refills voor hun Moonshiner-operaties en drie gratis Trader Resupplies. Twitch Prime-leden die hun account aan Rockstar Games Social Club hebben gekoppeld krijgen een Collector’s-tas en de Polished Copper Still Upgrade.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren