1. Gratis multiplayer Ghost of Tsushima krijgt geen microtransacties

Gratis multiplayer Ghost of Tsushima krijgt geen microtransacties

Gratis is gratis

De aankomende gratis update die multiplayer toevoegt aan Ghost of Tsushima, krijgt geen microtransacties. Dat bevestigen de ontwikkelaars aan IGN.

Iedereen die de PlayStation-exclusieve game heeft gekocht, ontvangt de update Ghost of Tsushima: Legends gratis. Ontwikkelaar Sucker Punch bevestigt via een woordvoerder van PlayStation dat er geen echt geld bij komt kijken.

"Er zijn geen microtransacties in Ghost of Tsushima: Legends", zegt de woordvoerder. "We hebben ook geen plannen om ze toe te voegen. Alle content wordt ontgrendeld door de game te spelen."

De gratis coöperatieve ervaring voor de samoerai-game werd gisteren onthuld. Spelers kunnen samen met vrienden lineaire missies op zich nemen. De verhalende coöpmissies bevatten verschillende soorten vijanden gebaseerd op Japanse mythes. Waar de hoofdgame zich voornamelijk richt op de geschiedenis, komen er dus bovennatuurlijke situaties en vijanden voor in Legends. Spelers die alle missies uitspelen, krijgen uiteindelijk toegang tot een Raid.

De gratis update Ghost of Tsushima: Legends moet ergens dit najaar beschikbaar komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Echt netjes zo een multiplayer erbij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren