1. Update! Er is een winnaar - Gratis naar Gamescom met de Asus ROG VIP-bus

Update! Er is een winnaar - Gratis naar Gamescom met de Asus ROG VIP-bus

De Gamescom komt er weer aan! Voor ons Europeanen is dit de perfecte plek om nieuwe games te checken en te genieten van enorme stands, presentaties en goodies. Heb je nog geen kaartjes en vervoer? Niet getreurd, want wij mogen twee kaarten weggeven voor de beurs én je wordt ook nog eens gebracht!

UPDATE: We hebben een winnaar!

Hoewel de strijd behoorlijk 50/50 was, heeft Realer gewonnen met deze fijne playlist en gaat hij geheel verzorgd met de Asus VIP-bus naar Gamescom!

Asus ROG heeft een vette VIP-bus geregeld voor een groepje gelukkige winnaars die (natuurlijk gamend op dikke ROG game-laptops) op vrijdag 24 augustus naar Gamescom in Keulen worden gereden. En om de trip nog toffer te maken is dj-duo Dazers aan boord voor muzikale ondersteuning.

Als de bus aankomt bij de beurs krijg je een echte VIP-tour langs alle nieuwste en coolste producten, welke een must-see zijn voor de echte gamers. Naast de lancering van 2 nieuwe gaming notebooks op Gamescom, kan je ook ‘eindelijk’ zelf handson met de ROG phone gaan. Daarna kan je gaan en staan waar je wil.

De groep stapt om 06.30 uur op bij Jaarbeurs Utrecht en worden om 18.00 weer teruggebracht naar Nederland.

Asus ROG Phone

Maar we sturen je natuurlijk niet zomaar met een vriend of vriendin naar Keulen: daar moet je wel wat voor doen. Het wordt een road trip van epische proporties en wij willen dan ook weten welke vijf nummers jij zou willen horen tijdens de rit. Maak dus een (openbare) afspeellijst op Youtube of Spotify aan met de tracks die je gedraaid wil hebben en drop de link hieronder in de comments. En dan gaan wij op de redactie steggelen wie van jullie de meest perfecte nummers heeft gekozen.

Opgelet: je moet wel 18 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • https://open.spotify.com/user/1184908964/playlist/6zpGN1gYCPOlDNOb9iMjv3?=goQy-FvBTWKdsr2FWJbTuw
  • https://open.spotify.com/user/realer1275/playlist/37UHjwZVC9N11yAa0s5W21?=Xo2t89adSz-kdybL4yokpQ
  • Hmmm….. Heeft dit nou heel de tijd op de voorpagina gestaan? Was met vakantie en het was mij niet opgevallen deze prijsvraag. Zonde had graag meegedaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren