1. Nieuw mini-hoofdstuk voor Thimbleweed Park gratis te spelen

Nieuw mini-hoofdstuk voor Thimbleweed Park gratis te spelen

Met een nieuwe engine

Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure is uitgebracht op Steam en Epic Games. Het nieuwe mini-hoofdstuk voor de adventure game uit 2017 is gratis te spelen.

In dit avontuur keert Delores na een jaar terug naar Thimbleweed Park, maar is niet alles zoals zij zich herinnert. Ze neemt een baan aan als fotograaf bij de lokale krant. Spelers moeten puzzels oplossen om de benodigde foto's te kunnen maken.

De Mini-Adventure is bedoeld als een gratis prototype voor een nieuwe engine van Ron Gilbert, de bedenker van Thimbleweed Park. Gilbert heeft een lange staat van dienst in het genre. Hij was het brein achter vele klassieke series, waaronder Maniac Mansion en Monkey Island.

Thimbleweed Park was een terugkeer naar de klassieke stijl van point-and-click adventures. Zustersite Gamer.nl beloonde de game destijds met een 8.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren