1. Gratis PlayStation Plus-games voor november onthuld

Gratis PlayStation Plus-games voor november onthuld

Bulletstorm en Yakuza Kiwami als headliners

Sony heeft aangekondigd welke gratis games in november te krijgen zijn voor PlayStation Plus-abonnees. Bulletstorm: Full Clip Edition en Yakuza Kiwami worden hierbij als eerste getoond op de website.

Het is opvallend dat Sony al zo vroeg komt met de aankondiging voor de games van november. Wellicht komt dit doordat er snel meer titels worden aangekondigd en Sony alvast een grote start wilde maken. Aanvullende titels kunnen in de toekomst aangekondigd worden voor PS4, PS3 en PlayStation Vita.

Sony

Bulletstorm: Full Clip Edition is een remaster uit 2017 van de pc-, PS3- en Xbox 360-versie, dat werd ontwikkeld door People Can Fly. Yakuza Kiwami kwam eveneens uit in 2017 voor de PlayStation 4. Yakuza Kiwami is gebaseerd op de originele game van ontwikkelaar Sega op de PlayStation 2. Eerder werden de PS Plus-games voor de maand oktober bekendgemaakt door Sony. Zo kunnen abonnees nu gratis de games Friday The 13th: The Game en Laser League downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Bulletstorm is erg goed. :-)
  • Bulletstorm moet ik nog steeds spelen !!
  • Yakuza, Heel vet als dit klopt!
  • Zou het er mee te maken hebben dat ze zoveel slechte feedback kregen over de games van deze maand, dat ze nu al de games van volgende maand aankondigen?
  • Hey cool, yakuza! Yakuza 0 is de eerste en enige game in deze reeks die ik gespeeld heb en ik heb me er erg mee vermaakt. Kiwami ga ik dus zeker proberen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren