1. Gratis shooter Sector's Edge nu beschikbaar

Gratis shooter Sector's Edge nu beschikbaar

Alles kan kapot

De gratis shooter Sector's Edge is nu beschikbaar als Early Access op Steam.

Sector's Edge wordt gemaakt doorVercidium, een uit twee man bestaande indiestudio in Sydney. Sector's Edge wordt gekenmerkt door volledig vernietigbare omgevingen die voornamelijk bestaan uit blokken en een optimalisatie voor oudere pc's.

De game is momenteel in Early Access en bevat zes maps met drie modi. Spelers kunnen tijdens potjes in teams van acht wisselen van wapens en perks. Tot slot is er ook de mogelijkheid om eigen maps te bouwen.

In de toekomst brengt Vercidium meer maps, modi en wapens uit. De game blijft daarnaast free-to-play, maar later worden microtransacties toegevoegd om 'cosmetische beloningen sneller de verdienen'.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ja wel tof, het kapotknallen van alles is leuk. Maar ik speel geen shooters meer waarbij je moet bouwen. Misschien ben ik oud, maar ik trek het echt niet wanneer een tegenspeler hele torens in een oogwenk uit de grond stampt, en ik nog bezig met het langzaam selecteren van hetgeen dat ik wil bouwen. Ik heb die snelheid niet meer, vond Fortnite best leuk, maar het feit dat ik niet snel kon bouwen nekte de game voor mij .Ging vaak van bosje naar bosje en kon het zo redelijk lang uithouden :p
  • @benjaminben haha ik ben het helemaal met je eens! Dit heb ik dus precies zo. Ik had 1 wanden neergezet en iemand anders had al een volledige burcht met uitkijktorens, slotgracht en ophaalbrug staan. Toen heb ik het ook maar opgegeven.
  • Ziet er geining uit. ff dowloaden dan maar!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren