1. Griezelige beelden na P.T.-hack van bekende YouTuber

Griezelige beelden na P.T.-hack van bekende YouTuber

Ze staat dus echt altijd achter je..

Bekende YouTuber Lance McDonald is er door een camera-hack achter gekomen dat de geest in de controversiële horrordemo P.T. altijd achter de speler aanloopt.

Als je P.T. speelt (zover dat nog kan; inmiddels is de demo niet meer te downloaden), heb je constant het gevoel dat de geest uit het spel achter je aanloopt. Wanneer je je omdraait zie je echter niets, maar de schaduw en de geluiden van geest Lisa zijn toch echt te horen. De reden hiervoor is omdat Lisa blijkbaar écht achter de speler aanloopt.Het is YouTuber Lance McDonald gelukt om controle over de camera van het spel in handen te krijgen om zo achter de speler te kunnen kijken. Benieuwd hoe dat precies werkt? Check de video van McDonald hieronder!

P.T., wat staat voor Playable Teaser, is inmiddels al ruim honderd miljoen keer gedownload en wordt door veel fans als misschien wel de beste demo ooit gezien. P.T. was eigenlijk bedoeld als een voorproefje op Silent Hills, het negende deel in de bekende horrorserie, maar dat project is uiteindelijk gecanceld omdat uitgever Konami problemen kreeg met initiatiefnemer Hideo Kojima. De demo werd in 2014 vrijgegeven, even later kon het spel niet meer worden gedownload.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Kan het niet laten om games op het moeilijkste niveau te spelen. Wacht nog steeds op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren