1. Layers of Fear 2-trailer zet de sfeer goed neer

Layers of Fear 2-trailer zet de sfeer goed neer

Game verschijnt ergens dit jaar

Het is griezelen geblazen met de nieuwe trailer van horrorgame Layers of Fear 2. Daarnaast is er ook een developer diary beschikbaar.

De trailer van de aankomende game van Gun Media en Bloober Team wordt door Tony Todd van een narratief voorzien. Volgens hem "wacht tijd op niemand". Naast de trailer is ook een nieuwe developer diary beschikbaar, waarin verteld wordt dat het claustrofobische gevoel van de eerste Layers of Fear behouden wordt voor het vervolg.

Waar in de eerste Layers of Fear de horror vanuit schilderijen kwam, kijkt Layers of Fear 2 naar de geschiedenis van de film. Layers of Fear 2 moet ergens dit jaar uitkomen, maar het is nog niet bekend op welke platformen. De eerste Layers of Fear is inmiddels speelbaar op pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Layers of Fear 1 recensie op IG?
 • @Richh
  Toen ik nog member was, heb ik er een review voor geschreven: https://www.indegamer.nl/artikel/31197/review-layers-of-fear-pc/
  Leuke game, die heel spooky begint. Maar op gegeven moment is het jumpscare na jumpscare na jumpscare… Dat wordt snel oud. Zitten wel hele toffe ideeën in.
  Voor een zacht prijsje zeker de moeite waard, zo lang je tegen de jumpscares kunt.
 • @Bert de Vries
  geen idee hoe maar je link heeft si uit insidegamer weggelaten. Dit zou het moeten zijn.
  https://www.insidegamer.nl/artikel/31197/review-layers-of-fear-pc/

  Edit:
  Vreemder is als ik de juiste link plak ik ook steeds de si zie verdwijnen. Sterker nog dit gebeurd met elke link van IG die ik een reactie wil plaatsen, wellicht technish issuetje. Of jullie gaan In de Gamer heten voortaan, wat best een gekke naam zou zijn…
 • @xevulutionx was mij nog niet opgevallen in m'n comment. Ik ga het even loggen :) Bedankt!
 • @Bert de Vries ga ik lezen, thanks!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren