1. Gris-outfit nu in Fall Guys: Ultimate Knockout te koop

Gris-outfit nu in Fall Guys: Ultimate Knockout te koop

Kost in totaal tien kronen

Een outfit gebaseerd op de populaire indiegame Gris is nu te koop in de in-game winkel van Fall Guys: Ultimate Knockout.

Met de skin geven spelers hun personage een paarse kleur en paarsblauw haar. Daarmee lijkt het personage op het hoofdpersonage uit Gris.

De skin bestaat uit twee delen: de bovenkant en de onderkant van het pak, die elk vijf kronen kosten. In totaal betalen spelers dus tien kronen voor de gehele outfit. Kronen kunnen gewonnen worden in het spel door eerste te worden of door bepaalde tiers uit te spelen.

Gris verscheen eind 2018 op Switch en pc. Het spel werd geprezen voor zijn uitdagende platformactie, artistieke uiterlijk en emotionele verhaal over een jong meisje dat verloren raakt in haar eigen wereld terwijl ze probeert om te gaan met een traumatische gebeurtenis. Fall Guys is sinds eerder dit jaar beschikbaar en is in een korte tijd enorm populair geworden. In het spel moeten spelers proberen als laatste over te blijven in een reeks uitdagende minigames. De game is op pc en PlayStation 4 beschikbaar.

Fall Guys

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren