1. Groene Joy-Cons onderweg naar de Switch

Groene Joy-Cons onderweg naar de Switch

Helemaal in thema spoken jagen

Best Buy biedt een pre-order aan voor groene Joy-Cons op hun website. Deze groene Joy-Con-controllers zijn vanaf 27 oktober verkrijgbaar, een paar dagen voordat Luigi's Mansion wordt uitgebracht. Eerder werden al twee andere Joy-Con sets bekend gemaakt, waarbij de batterijduur van de controllers ook verbeterd is.

Nintendo is eerder aangeklaagd met betrekking tot het functioneren van de controllers, de joystick zou aanlopen wat de speelervaring beïnvloedt. De aanklager vermoedt dat Nintendo zich bewust was van het mankement, maar besloten heeft om geen actie te ondernemen. Hij eist dat Nintendo de controllers in kwestie vervangen of gerepareerd worden.

Nintendo heeft gereageerd op de klachten door de klanten te adviseren om contact op te nemen met de reparatie service.

Luigi's Mansion 3

Luigi's Mansion wordt 31 oktober gelanceerd voor de Nintendo Switch, tegelijk met Halloween. Met de komst van het derde deel uit de Luigi's Mansion-reeks wordt er ook een speciale groene Joy-Con-versie uitgebracht. Dit betekent dat er volledig in thema op spoken gejaagd kan worden.

Luigi gaat op een droom vakantie met Mario en zijn vrienden nadat zij zijn uitgenodigd voor een luxe hotel. Wanneer zij daar aankomen blijkt dit een val te zijn van King Boo die Mario en zijn vrienden gevangen neemt. Samen met Professor E. Gadd moet Luigi zijn vrienden gaan redden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Dus Nintendo Europe doet nu gratis reperaties of is bericht US only nog steeds ?
  • @ShadowhunterrX

    Europa is verdeeld. In Nederland wordt het iig net als us zonder aankoop bewijs gefixed. Mijn 4 joycons hebben er iig geen last van gelukkig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren