1. Groot PUBG-toernooi heeft prijzenpot van 2 miljoen dollar

Groot PUBG-toernooi heeft prijzenpot van 2 miljoen dollar

Wordt in juli gehouden in Berlijn

Er wordt deze zomer een groots e-sports-toernooi rondom PlayerUnknow's Battlegrouds gehouden in Berlijn met een prijzenpot van 2 miljoen dollar.
PUBG Corp heeft gisteren de PUBG Global Invitational 2018 aangekondigd. Deze vindt van de zomer plaats in Berlijn. Twintig teams zullen strijden voor in totaal twee miljoen dollar aan prijzengeld. Er komen twee wereldkampioenen uit het toernooi: eentje die speelt in first-person en eentje die speelt in third-person.


Er zijn wel vaker toernooien gehouden met PUBG, waaronder in 2017 op Gamescom, maar er is nog nooit 2 miljoen dollar aan prijzengeld weggegeven rondom de game. Het toernooi is van 25 tot en met 29 juli.

In gerelateerd nieuws is bekendgemaakt dat de Miramar-map voor het eerst speelbaar is in de Xbox One-versie van de game. Spelers moeten daarvoor in de Xbox Store wel de 'PUBG Test Server' downloaden. Dat kan vanaf vandaag. De map, die al sinds vorig jaar in de pc-versie speelbaar is, komt dan op 26 april beschikbaar in Nederland van 2 uur 's nachts tot 8 uur 's ochtends. Op 27 en 28 april herhaalt zich deze testperiode. In dit weekend kan de map ook nog getest worden, maar dan van 8 uur 's avond's tot 8 uur 's ochtends.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren