1. Grote mediaplatformen steunen E3 2021

Grote mediaplatformen steunen E3 2021

IGN, Gamespot en meer

Grote mediaplatformen als Gamespot en IGN ondersteunen de E3-programmering van dit jaar. Dat maakt de Electronic Software Association bekend in een blogpost.

Het bedrijf maakt bekend dat het samenwerkt met IGN, Future Games (PC Gamer, Gamesradar, PlayStation Magazine UK), Polygon, Gamespot, IGN China en Game Bonfire om 'het bereik van het evenement uit te breiden'. 

De ESA zegt elke mediapartner te 'integreren' in de programmering van het evenement. Dat houdt in dat online evenementen als IGN Summer of Gaming, Future Games Show en de PC Gaming Show op elkaar worden afgestemd.

"We richten ons op ervoor zorgen dat E3 het meest innovatieve en gemeenschappelijke evenement in de industrie blijft", zegt ESA-CEO Stanley Pierre-Louis. "Het binnenhalen van een aantal van de grootste mediapartners is daarom cruciaal voor een succesvol evenement.

Elke partner speelt een belangrijke rol bij het bereiken van meer fans dan ooit. Met de digitale vorm van dit jaar bieden we het publiek opwindende en unieke manieren om de magie van E3 te ervaren."

E3 2021 vindt tussen 12 en 15 juni plaats. Het evenement is volledig gratis te volgen en wordt ondersteund door Nintendo, Microsoft, Ubisoft en andere grote uitgevers.

E3

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Toch elk jaar weer zin in. Zelfs als het digital only is kijk ik er naar uit.
  • Hoop zo dat Nintendo met meer nieuws komt van BOTW 2 en de Switch Pro😃

    Wat jammer trouwens dat bijna niemand hier meer schrijft maar wel op dat Inside.gamer.nl. Heel de sfeer is nu weg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren