1. Grote 'New California'-mod voor Fallout: New Vegas komt uit in oktober

Grote 'New California'-mod voor Fallout: New Vegas komt uit in oktober

Het gevecht om Californië begint in oktober

Na vijf jaar zwoegen kondigt modgroep Fallout: Project Brazil (F: PB) met een trailer aan dat Fallout: New California vanaf oktober te spelen is in Fallout: New Vegas.

Fallout: New California is een verhalende mod voor Fallout: New Vegas die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van het hoofdspel. Het vindt plaats in de Noord-Amerikaanse stad San Bernardino en omstreken. New California draait vooral om de New California Republic (NCR), een groep die vaker voor is gekomen in Fallout-spellen. Zij worstelen met Super Mutants en Survivalist Raiders om controle te krijgen over het gebied. Spelers nemen de rol aan van een geadopteerde bewoner van Vault 18.

De mod kan vanaf de startpagina van New Vegas opgestart worden en voor het verhaal start een nieuwe game. Daarvoor heeft F: PB een geheel nieuwe intro gemaakt en ook de map hebben zij volledig zelf ontworpen. Ook zijn er nieuwe companions om mee op avontuur te gaan en heeft de mod twaalf verschillende eindes. Ga voor meer informatie naar ModDB.

Fans kunnen Fallout: New California vanaf 23 oktober downloaden en spelen. De mod kan niet gespeeld worden zonder Fallout: New Vegas.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren