1. Grote update aangekondigd voor Pokémon Go

Grote update aangekondigd voor Pokémon Go

Go Beyond

Ontwikkelaar Niantic heeft een grote update aangekondigd voor Pokémon Go. De update heet Go Beyond en is de eerste uitbreiding voor de game die zijn eigen naam krijgt.

De grootste verandering is het feit dat de game voortaan met seizoenen gaat werken. Om de drie maanden vinden er grote veranderingen plaats in het spel. Spelers komen bijvoorbeeld andere Pokémon en events tegen op basis van het seizoen. Het spel houdt daarbij rekening met het werelddeel waarin de speler zich bevindt om te bepalen welk seizoen het is.

Daarnaast gaat het maximale niveau omhoog naar 50 en zijn binnenkort ook Pokémon uit de Kalos-regio te vangen. De update Go Beyond komt op 30 november uit en de nieuwe Pokémon worden naar verwachting op 2 december toegevoegd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • A la Fortnite

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren