1. Grote update voor Red Dead Online introduceert nieuwe gameplay, wapens en meer

Grote update voor Red Dead Online introduceert nieuwe gameplay, wapens en meer

Update nu live

Rockstar Games heeft vandaag een grote update voor Red Dead Online uitgebracht. Details over de patch zijn gedeeld via de website.

Dankzij de update worden onder andere nieuwe gameplay-modi toegevoegd. Zo worden dagelijkse uitdagingen, een Free Roam-event genaamd Fools’ Gold, Target Races en nieuwe vissersuitdagingen beschikbaar gesteld. Hiernaast komen binnenkort nieuwe Showdown-modi waarin spelers en teams tassen moet afleveren, loot van elkaar moeten stelen en uiteraard moeten overleven. Een specifieke datum is hiervoor nog niet bekend.

Wat betreft nieuwe wapens is de Rare Shotgun nu al beschikbaar en kunnen spelers binnenkort de Evans Repeater aanschaffen via de catalogus bij de diverse wapensmidsen. Ook nieuwe kleren zijn toegevoegd, inclusief speciale kledingstukken die alleen tijdelijk beschikbaar zijn.

Tevens zijn er nieuwe emotes toegevoegd en is de radar en het Law- en Bounty-systeem aangepast. PlayStation 4-spelers krijgen bovendien als eerste toegang tot de Jawbone Knife en tijdelijk exclusieve kleren en emotes.

Red Dead Online is nu speelbaar voor alle spelers met Red Dead Redemption 2 op PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • … Single player? 😢
  • Ik ben helaas veel glitches tegengekomen vooral in de strangers missies :( achja het is nog in de beta!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren