1. Grote update voor Streets of Rage 4 na 1,5 miljoen downloads

Grote update voor Streets of Rage 4 na 1,5 miljoen downloads

Grand Upper

Streets of Rage 4 heeft een grote update gekregen met tientallen verbeteringen aan de game. Dat maakt ontwikkelaar Dotemu bekend op zijn website.

De update bevat bijna tachtig aanpassingen die de algehele flow van de game verbeteren. Vooral de online modus wordt aangepakt, met vloeiendere en stabielere matches en minder vertragingen. Ook zijn alle personages en levels opnieuw gebalanceerd en zijn een aantal problemen en crashes verholpen.

Streets of Rage 4 kwam dit jaar uit, 25 jaar na het derde deel, en werd positief ontvangen. Inmiddels is het spel, dat ook op Game Pass staat, 1,5 miljoen keer gedownload.

"We kunnen niet blijer zijn met de ontvangst van Streets of Rage 4. We bedanken de fans die de game al vanaf het begin ondersteunen. Veel van de updates in de patch verbeteren de herspeelwaarde voor mensen die er al vanaf het begin bij zijn", zegt executive producer Cyrille Imbert. "Er wordt gewerkt aan meer updates, daar zullen we binnenkort meer over delen."

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Te gek spel! Vooral nu met de corona crisis hét spel om online te spelen met vrienden!
  • Nice mooie update ookal zuig ik nog steeds in de game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren