1. No Man's Sky krijgt in 2020 meer grote updates

No Man's Sky krijgt in 2020 meer grote updates

Ambitieuze plannen van Hello Games

Hello Games laat weten dat ze werken aan een aantal ambitieuze toevoegingen voor No Man’s Sky. De ontwikkelaar zegt dat er nog veel op de planning staat voor 2020.

Via een blogpost op de site van No Man’s Sky laat ontwikkelaar Hello Games weten dat ze op dit moment werken aan een aantal grote toevoegingen voor de game. Hello Games begint de blogpost met een terugblik op recente content updates als Synthesis, ByteBeat, the Living Ship en Exo Mech. Vervolgens laten ze weten zelf trots te zijn op deze content en dat ze hard werken aan nog meer toevoegingen. “Naast deze content updates zijn we ook bezig met wat meer ambitieuze toevoegingen aan het universum. We hebben zo veel meer gepland in 2020 waar we zelf ook enorm enthousiast over zijn,” zo staat er in de post.

Wat die ambitieuze toevoegingen gaan zijn heeft Hello Games niet bekendgemaakt. Inmiddels heeft de game flink wat nieuwe functies gekregen, waaronder base building, voertuigen, vrachtschepen en virtual reality-ondersteuning. Wat ze wel melden is dat er een nieuwe Exosuit beschikbaar is die doorgewinterde spelers misschien wel herkennen. Daarnaast zijn de Blistering Mushroom, Watchful Protrusion en Tentacle Spire-planten ontgrendeld in de Quicksilver Bot’s shop.

No Man's Sky kwam in 2016 uit op de PlayStation 4 en pc. Lees hier onze review over deze game.

no mans sky

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren