1. Grote veranderingen aangekondigd voor Among Us

Grote veranderingen aangekondigd voor Among Us

Nieuwe map, spelersprofielen en anonieme stemmen

Innersloth laat weten dat er grote veranderingen onderweg zijn naar Among Us.

Dat laat de ontwikkelaar weten in de patch notes van een kleine, reeds gelanceerde update. Volgens het bericht is er een grote nieuwe map onderweg en wordt er gewerkt aan spelersprofielen. De laatstgenoemde toevoeging moet ervoor zorgen dat spelers hun scores en prestaties bij kunnen houden. Verder moeten er vriendenlijsten opgesteld kunnen worden en dat moet er dan weer voor zorgen dat de matchmaking een stuk soepeler verloopt.

Een andere toevoeging, waar over wordt gesproken, is de mogelijkheid om anoniem te stemmen. Deze optie moet het nog lastiger maken om decharlatan op te sporen. Ten slotte wordt het makkelijker om hackers en andere valsspelers aan te geven.Wanneer al deze veranderingen live gaan, is nog onduidelijk.

Niet lang geleden behaalde congreslid Alexandria Ocasia-Cortez nog 430.000 gelijktijdige kijkers met een potje Among Us.De stream in kwestie is direct in de boeken gegaan als derde best bekeken Twitch-stream ooit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren