1. Grounded heeft meer dan vijf miljoen spelers

Grounded heeft meer dan vijf miljoen spelers

Dat vraagt om een tatoeage!

De Early Access-versie van Grounded heeft sinds release meer dan vijf miljoen spelers aangetrokken.

Dat is bekendgemaakt via Xbox Wire. De game werd eerder dit jaar aangekondigd door ontwikkelaar Obsidian - inmiddels onderdeel van Microsoft - en verscheen in juli. Het spel was meteen populair en heeft inmiddels dus al vijf miljoen spelers binnengehaald.

Om dit spelersaantal te vieren, heeft Xbox Game Studios-marketingmanager Marcus Morgan het personage Burg.L uit de game op zijn arm laten tatoeëren. In de video hieronder is te zien hoe hij deze tatoeage krijgt.

De game heeft een nieuwe update gekregen in de vorm van Koi Pond. Dit nieuwe onderwatergebied bevat nieuwe dieren, nieuwe recepten om te craften en nieuwe mechanics die specifiek voor onderwatergameplay zijn bedoeld.

Spelers zijn in Grounded een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Ook wordt er door duistere grotten gelopen. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen. Grounded richt zich op co-op gameplay, maar is ook al singleplayergame speelbaar. De game is op Xbox-consoles en pc verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heerlijk spel, maar snel mee gestopt omdat ik liever het uiteindelijk product zie in plaats van de Early Access.
  • @Gaaiz
    Ik zag op reddit dat er nu een actief onderwater gedeelte is uitgekomen, met een heuse vis erin. Daarnaast ook ziplines enz. Is wel een toffe game solo, maar leuker met vrienden lijkt me.
    Draait overigens als een malle op de nieuwe xdoos heb ik begrepen.
  • Leuke game, heb hem op de PC even gespeeld en nu geinstalleerd op de XSX.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren