1. Grounded ontvangt een perksysteem via update

Grounded ontvangt een perksysteem via update

Ook krijgt de game grote vogels als vijanden

Er is een nieuwe update uitgekomen voor Grounded, waarmee onder andere een perksysteem wordt toegevoegd.

Er zijn dertien perks beschikbaar waar spelers uit kunnen kiezen - er kunnen maximaal drie tegelijk worden gebruikt. Op deze manier krijgen spelers unieke mogelijkheden ten opzichte van hun teamgenoten. Verder voegt de update nieuwe items toe, alsmede grote vogels als vijand. In een filmpje van ontwikkelaar Obsidian worden de nieuwe elementen uit de doeken gedaan.

Grounded verscheen in juli in Early Access op pc en Xbox One en werd positief ontvangen. Binnen een korte tijd kreeg het spel meer dan een miljoen spelers. Mensen zijn in Grounded een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Moet Grounded nog even gaan proberen.
  • Goed dat ze dit maandelijks doen, dit soort updates. Als ze bijvoorbeeld net zulke content drops kunnen leveren als Rare bij Sea of Thieves, groeit dit absoluut uit tot een onverwacht succesje. Zelf spring ik er nu nog even niet in, wacht nog een paar updates af. Benieuwd wanneer er een 'echte' 1.0 release komt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren